Алфа БК Универзитет
Вести
  • вебсајтови
    факултета

Вести

Проф. др Јозефина Беке-Тривунац на састанку Глобалног савета IIA

Проф. др Јозефина Беке-Тривунац на састанку Глобалног савета IIAВЕСТ, 31.08.2016.

Редовни професор Алфа БК Универзитета проф. др Јозефина Беке-Тривунац је на састанку Глобалног савета IIA представљала Србију у својству председника Удружења интерних ревизора Србије, пуноправне афилијације IIA.

Застава Алфа БК универзитета на крову Европе и Русије

Застава Алфа БК универзитета на крову Европе и РусијеВЕСТ, 20.07.2016.

Студент Факултета за менаџмент у спорту Алфа БК универзитета, Драган Тадић, на највишем врху Европе и Русије, Елбрусу (5642м).

Алфа БК универзитет део пројекта очувања српске културне баштинеВЕСТ, 20.07.2016.

Алфа БК универзитет и Карић фондација, у сарадњи са организацијом „28. јун“ , представљају пројекат очувања српске културне баштине 

Дејан Савић нови дипломац Aлфа БК универзитета Факултета за менаџмент у спортуВЕСТ, 12.07.2016.

Дејан Савић, трофејни ватерполо стручњак, селектор ватерполо репрезентације Србије, нови је дипломац Алфа БК униврезитета Факултета за менаџмент у спорту.

Европски музејски форум - ЕМФВЕСТ, 11.07.2016.

Европски музејски форум (Evropski muzejski forum - ЕМF) сваке године додељује награду за европски музеј године, а кандидати за ову годину, предложени од стране националног коресподента за Србију, ректорке Алфа БК Универзитета проф. др Мила Поповић-Живанчевић, су два приватна музеја: Музеј Мацура у Бановцима и Музеј хлеба у Пећинцима.

Алфа БК универзитет потписао Декларацију о унапређењу квалитета високог образовања у СрбијиВЕСТ, 08.07.2016.

Пет приватних универзитета, међу којима и Алфа БК, потписали су Декларацију о унапређењу квалитета високог образовања у Србији

Зоран Ерцег нови дипломац Алфа БК универзитета, Факултета за менаџмент у спортуВЕСТ, 06.07.2016.

На Алфа БК универзитету, Факултету за менаџмент у спорту данас је дипломирао српски кошаркашки репрезентативац, бивши играч Олимпијакоса, ЦСК - а, Галатасараја и један од најбољих играча на позицији „четири“ у Европи – Зоран Ерцег

Нова генерација Алфа БК студенатаВЕСТ, 06.07.2016.

У понедељак, 4.7.2016. године одржан је пријемни испит за упис у првом року на свим факултетима Алфа БК универзитета.

Светла будућност Србије: дипломирала још једна генерација студената Алфа БК универзитета

Светла будућност Србије: дипломирала још једна генерација студената Алфа БК универзитетаВЕСТ, 14.06.2016.

Јуче у Вили Јелена уручене дипломе Алфа БК универзитета

ВЕЛИКИ ДАН ЗА АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ И КОМПАНИЈУ COM TRADEВЕСТ, 07.06.2016.

На Алфа БК Универзитету уприличена је свечаност поводом доделе почасног доктората и титуле почасног професора, оснивачу и председнику компаније Com Trade, господину Веселину Јевросимовићу као и потписивање уговора о сарадњи између ове две институције.

Студенти Факултета за стране језике Алфа БК Универзитета објавили кратке приче у публикацији Before I Die, Belgrade 2016

Студенти Факултета за стране језике Алфа БК Универзитета објавили кратке приче у публикацији Before I Die, Belgrade 2016ВЕСТ, 02.06.2016.

Кратке приче Иде Никодијевић и Луке Васића, студената Факултета за стране језике Алфа БК универзитета, објављене су у оквиру међународног пројекта Before I Die.

МОТИВАЦИОНО ПРЕДАВАЊЕ ВЕСЕЛИНА ЈЕВРОСИМОВИЋА НА АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТУ

МОТИВАЦИОНО ПРЕДАВАЊЕ ВЕСЕЛИНА ЈЕВРОСИМОВИЋА НА АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТУВЕСТ, 01.06.2016.

Господин Веселин Јевросимовић, председник ComTrade групе, одржаће у понедељак, 6.6.2016. године на Алфа БК универзитету мотивационо предавање.

Успешно одржана XII Међународна научна конференција - Образовање у спортуВЕСТ, 27.05.2016.

Традиционална Међународна научна конференција Алфа БК универзитета, Факултета за менаџмент у спорту, одржана је по 12 пут  под називом „Образовање у спорту“ и другу годину по реду је уврштена у календар конференција МОК-а.

Наставак семинара о Симону БоливаруВЕСТ, 18.05.2016.

Наставак семинара о Симону Боливару: др Дија Надер де ел-Андари о Писму са Јамајке и стихови о Боливару (говорили студенти Алфа БК универзитета)

АЛФА БК УНИВЕРЗИТЕТ НА ДРУГОЈ СЕДНИЦИ РЕКТОРСКОГ САВЕТА ЧЕТВРТОГ САЗИВА КОНУС-аВЕСТ, 13.05.2016.

Ректорка Алфа БК универзитета, проф. др Мила Поповић Живанчевић, присуствовала је Другој седници Ректорског савета четвртог сазива КОНУС-а (Конференције универзитета Србије)

Наставак семинара о Симону Боливару: 17.5.2016. године у 11 часова

Наставак семинара о Симону Боливару: 17.5.2016. године у 11 часоваВЕСТ, 12.05.2016.

Наставак семинара о Симону Боливару: 17.5.2016. године у 11 часова, сала А3

Учесници: Њ.Е.амбасадорка Боливарске Републике Венецуеле у Србији, др Дија Надер де ел-Андари и студенти Факултета за стране језике Алфа БК универзитета

Добро дошли!

Симон Боливар: Не може постојати слобода у друштву у којем влада незнање!ВЕСТ, 10.05.2016.

На Алфа БК Универзитету данас је одржано предавање о животу и делу Симона Боливара, оцу независних латиноамеричких нација, које је одржала амбасадорка Боливарске Републике Венецуеле у Србији, др Дија Надер де ел-Андари, као и предавање о венецуеланским одликовањима, које је одржао наш архитекте и хералдичар, г. Драгомир Ацовић.

СЕМИНАР О СИМОНУ БОЛИВАРУ

СЕМИНАР О СИМОНУ БОЛИВАРУВЕСТ, 09.05.2016.

Алфа БК универзитет и Амбасада Боливарске Републике Венецуеле у Републици Србији 10. и 17. маја у 11 часова организују семинар о Симону Боливару.

РАДИОНИЦА РЕ ОРГ – Реорганизација музејских депоа, одржана у Скопљу, од 18 до 22 априла 2016.

РАДИОНИЦА РЕ ОРГ – Реорганизација музејских депоа, одржана у Скопљу, од 18 до 22 априла 2016.ВЕСТ, 09.05.2016.

Регионална Алијанса ICOMа за Југоисточну Европу – RA ICOM SEE је Радионицу РЕ ОРГ организовала  партнерска заједно са ICOMом  из Париза, Музејем Савремене уметности  из Скопља, Централним институтом за конзервацију из Београда и АЛФА БК  Универзитетом из Београда