Алфа БК Универзитет
Стивен Сигал на Алфа БК универзитету
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Стивен Сигал на Алфа БК универзитету

Стивен Сигал на Алфа БК универзитету

ВЕСТ, 18.12.2015

Познати холивудски глумац, мајстор борилачких вештина и велики добротвор добио је почасни докторат Алфа БК Универзитета.

Носиоцу црног појаса, аикидо мајстору и глумцу многобројних акционих филмова Стивену Сигалу, додељен је  почасни докторат Алфа БК Универзитета, као и звање почасног професора за ужу научну област "Менаџмент у спорту".

Звање почасног професора и почасни докторат глумцу је уручила председница Савета Алфа БК Универзитета Миланка Карић, а ректорка Алфа БК Универзитета Мила Поповић Живанчевић изјавила је том приликом да је ово велики дан за Универзитет, као и да је за многе било изненађење у којој мери је Сигал хуманитарни радник.

Сигал се захвалио Алфа БК Универзитету, као и породоци Карић на овом признању и том приликом изјавио:

"Треба схватити да су сви људи на овој планети део једне велике породице, посебно сада када се свет суочава са многим изазовима. Универзитети су места где деца постају одрасли људи, а без образовања нема ни будућности", рекао је глумац додавши да људи не треба да се такмиче једни са другима, већ са самим собом и да сви треба да се трудимо да свет учинимо бољим местом.