Алфа БК Универзитет
Алфа БК универзитет на сајму у Земунској гимназији
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Алфа БК универзитет на сајму у Земунској гимназији

Алфа БК универзитет на сајму у Земунској гимназији

ВЕСТ, 24.02.2017

У суботу, 25.2.2017. године од 11 до 16 часова Алфа БК универзитет на малом сајму факултета у Земунској гимназији

Алфа БК универзитет на сајму у Земунској гимназији

Првог дана викенда који је пред нама одржава се мали сајам факултета у Земунској гимназији, на ком ће АЛФА БК универзитет представити своје програме. Пошто је сајам намењен првенствено матурантима, у фокусу ће бити наши програми основних академских студија. Будуће бруцоше ближе ћемо упознати са Факултетом за стране језике, Факултетом за финансије, банкарство и ревизију, Факултетом за информационе технологије, Факултетом за менаџмент у спорту и Факултетом за математику и рачунарске науке.

Искуство је показало да је најбољи вид информисања о студијским групама, модулима, начинима студирања, цени студија и добијања одговора на још много питања и дилема, непосредни контакт са компетентним особама, представницима факултета. Високостручан кадар Алфа БК универзитета пренеће будућим колегама све потребне информације, а наши актуелни студенти директне утиске са свог, студентског, становишта.

Подсећамо да је услов учешћа на овом сајму поседовање АКРЕДИТАЦИЈЕ, а АЛФА БК универзитет под својим окриљем има преко 20 акредитованих програма свих нивоа студија.

Буди и ти УВЕК ПРВИ, постани део АЛФА БК тима!

Шта? →Мали сајам факултета

Када? → субота, 25.2.2017. године од 11 до 16 часова

Где? →Земунска гимназија