Алфа БК Универзитет
Алфа БК универзитет на Сајму образовања EduFair
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Алфа БК универзитет на Сајму образовања EduFair

Алфа БК универзитет на Сајму образовања EduFair

ВЕСТ, 09.03.2017

У петак и суботу, 10. и 11. марта 2017. године од 10 до 18 часова Алфа БК универзитет на Сајму  образовања EduFair

Алфа БК универзитет на Сајму  образовања EduFair

У петак и у суботу, 10. и 11. марта 2017. године одржава се Сајам образовања EduFair, на ком ће АЛФА БК универзитет представити своје програме. Иако смо већ 25 година познати и препознатљиви у сфери образовања, будуће бруцоше и овог пута ближе ћемо упознати са Факултетом за стране језике, Факултетом за финансије, банкарство и ревизију, Факултетом за информационе технологије, Факултетом за менаџмент у спорту и Факултетом за математику и рачунарске науке.

Искуство је показало да је најбољи вид информисања о студијским групама, модулима, начинима студирања, цени студија и добијања одговора на још много питања и дилема, непосредни контакт са компетентним особама, представницима факултета. Високостручан кадар Алфа БК универзитета пренеће будућим колегама све потребне информације, а наши актуелни студенти директне утиске са свог, студентског, становишта.

Подсећамо да АЛФА БК универзитет нуди преко 20 акредитованих програма свих нивоа студија. Осим матураната, који чине језгро будуће бруцошке популације, врата Алфа БК универзитета отворена су за све људе који су спремни да раде на себи, који улажу у своје образовање и верују да је целоживотно учење једини прави избор човека модерног доба.

Посетиоце Сајма на нашем штанду очекују бројна занимљива изненађења.

Буди и ти УВЕК ПРВИ, постани део АЛФА БК тима!

Шта? →Сајам образовања EduFair

Када? → петак и субота, 10. и 11. Март 2017. године од 10 до 18 часова

Где? → Impulse Hall поред хотела Crowne Plaza