Алфа БК Универзитет
Алфа БК универзитет део организације ЕП у ватерполу
  • вебсајтови
    факултета
Алфа БК Универзитет / Инфо / Вести / Алфа БК универзитет део организације ЕП у ватерполу

Алфа БК универзитет део организације ЕП у ватерполу

ВЕСТ, 15.01.2016

Студенти Факултета за менаџмент у спорту, Алфа БК универзитета волонтери на ЕП у ватерполу а селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић, такође наш студент, најбољи тренер у 2015. години.

ЕП у ватерполу које се од 10. јануара одржава у Београдској Комбанк арени трајаће до 23. јануара а студенти Факултета за менаџмент у спорту, Алфа БК Универзитета део су организације овог првенства.

На најмасовнијем шампионату Европе у историји ватерпола учествује 16 мушких и 12 женских националних тимова, Комбанк арена је за ову прилику оспособљена да прими 12.000 гледалаца, а сам шампионат пратиће 300 акредитованих новира.

Поносни смо што су наши студенти: Алексић Никола, Дуловић Миљан, Бојбаша Александар, Перић Александар, Ламбулић Урош, Ранђеловић Градимир, Белошевић Павле, Старчевић Аћим, Панић Марко као волонтери део реализације овако великог пројекта.

Још једна лепа вест за наш Универзитет је и то да је селектору ватерполо репрезентације Србије Дејану Савићу, који је и студент Факултета за менаџмент у спорту, у оквиру Европског првенства уручена награда за најбољег тренера у 2015. години, према избору Асоцијације светских тренера.